Connect with us

Evenimente

Botoșăneni amendați de jandarmi pentru scandaluri provocate

Published

on

În acest week-end, jandarmii au intervenit la apeluri 112 și au aplicat amenzi în valoare totală de 8800 de lei, consumul de băuturi alcoolice fiind cauza favorizantă a producerii unor fapte antisociale.

Sâmbătă noaptea, un echipaj de jandarmi a intervenit la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Mavromati, unde a identificat și sancționat contravențional trei persoane cu suma totală de 6400 de lei. Aflate sub influența băuturilor alcoolice, acestea au provocat scandal pe fondul nemulțumirilor generate de acordarea îngrijirilor medicale și au adresat injurii și amenințări cu acte de violență personalului de specialitate, cu această ocazie deranjându-i și pe ceilalți pacienți care își așteptau liniștiți rândul.

Noaptea următoare, trei tineri au fost amendați pentru tulburarea liniștii publice pe Pietonalul Unirii din municipiul Botoșani și au adresat injurii personalului de serviciu al unui bar. De asemenea, doi dintre ei au apelat nejustificat numărul unic pentru apeluri de urgență 112, sesizând fapte inexistente, motiv pentru care au fost sancționați conform prevederilor legale, totalul amenzilor aplicate în acest caz fiind de 2400 de lei.

Recomandăm cetățenilor să solicite prin apel 112 intervenția forțelor de ordine pentru luarea măsurilor legale în cel mai scurt timp  și descurajarea celor care săvârșesc fapte de acest gen.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )