Connect with us

Evenimente

Tineri reţinuţi pentru 24 de ore după ce au bătut un agent de pază

Published

on

Ieri, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 3 Hlipiceni au dispus reţinerea pentru 24 de ore a doi tineri, de 25 şi 26 de ani, din comuna Albeşti, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat a rezultat că în noaptea de 26/27.12.2019, cei doi s-au deplasat la un bar din comuna Todireni, împreună cu alţi tineri. Întrucât aceştia se aflau sub influenţa alcoolului şi aveau un comportament recalcitrant, au fost invitaţi de agenţii de pază să părăsească locaţia respectivă.

În acest context, unul dintre agenţii de pază, în vârstă de 49 de ani, a fost lovit cu pumnii peste corp de tânărul de 26 de ani, ulterior fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând ca astăzi, cei doi tineri să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad