Connect with us

Administratie

Parcul de Agrement Cornișa se extinde pe încă 3,7 hectare

Published

on

Ministerul Apărării Naționale a cedat municipiului Botoșani cele 3,7 hectare de teren de lângă parcul de agrement Cornișa iar autoritățile locale vor să profite și să realizeze noi obiective în această zonă.

În primul rând va fi o parcarea nouă deoarece s-a constatat că în momentul în care se organizează festivaluri sau concerte cu artiști cunoscuți, nu sunt suficiente locuri amenajate. De asemenea, se intenționează realizarea unor parteneriate cu diverse cluri și asociații care vor să desfășoare activități începână de la echitație și până la închirieri de biciclete ori ATV-uri.

“Am preluat terenul fostei unități militare dar pe cele 3,7 hectare încă nu am făcut nimic. Intenționăm să realizăm un studiu de soluții. Vrem să realizăm o parcare, o zonă de camping. Se poate concesiona o bucată de teren pentru construcția unui hotel. Invit oamenii cu inițiativă, ONG-urile, cluburile sportive care vor să presteze servicii gen echitație, tir cu arcul, paint-ball, air soft, biciclete, ATV-uri, să vină și să realizăm colaborare. Nu e normal ca primăria să facă astfel de servicii. Ele trebuie realizate de operatori privați”, a precizat Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad