Connect with us

Sport

FC Botoșani mizează tot pe jucători liberi de contract: “Nu avem bani să cumpărăm și nici buget de salarii foarte mari”

Published

on

Chiar dacă în ultima perioadă FC Botoșani a vândut foarte bine, fiind în topul ligii I în ceea ce privește sumele încasate din transferuri, politica financiară a clubului rămâne neschimbată.

Antrenorul Marius Croitoru a spus că nu are la dispoziție un buget pentru transferul de jucători și nici nu își poate permite să aducă jucători bine cotați, care vor salarii de peste 10.000 de euro lunar. În aceste condiții, la FC Botoșani vor veni jucători ieșiți din formă și care nu au mai evoluat în ultima perioada, precum Ofosu sau Ongenda.

“Eu am sprijinul conducerii dar singura variantă a noastră sunt jucătorii liberi, ieftini. Cifrele sunt pentru alții. Noi nu ne putem permite jucători care au cifre, meciuri jucate, goluri, echipe mari. Am adus jucători care au fost la un anumit nivel, gen Ongenda, Ofosu, Ashkovski. Sunt jucători incredibil de buni pentru România dar nu îi putem aduce în vârf de formă. Noi nu avem bani să cumpărăm și nici buget de salarii foarte mari. Căutăm jucători care acceptă să vină la Botoșani și să înțeleagă că este o rampă de lansare. Nu vreau să schimb foarte mulți din titulari”, a spus Marius Croitoru.

În același timp, antrenorul botoșănean vrea să promoveze și jucătorii tineri de la echipa a doua. O parte dintre aceștia vor merge în cantonamentul din Turcia și se vor pregăti cu prima echipă.

“Vor merge șase copii în cantonament, tot în ideea de a produce jucători tineri. Îi avem pe Haruț, Chidriș, Câmpanu care au confirmat. Mai este Moescu. Avem jucători buni. Alții joacă cinci minute cu tineri iar noi terminăm meciurile cu trei-patru”, a mai spus Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad