Connect with us

Evenimente

2020 va fi un an cu multe evenimente și festivaluri la Cornișa

Published

on

După un prim an în care au învățat cum trebuie gestionat complexul de agrement, reprezentanții DSPSA vor ca 2020 să fie un an cu multe evenimente culturale, începând de la spectacole cu copii și până la concerte și festivaluri.

Cei care administrează cel mai mare parc de agrement din țară spun că vor începe în forță sezonul de vară și că nu vor mai fi problemele din acest an.

“Vrem să începem sezonul la piscina exterioară cu alt aplomb, fără disfuncționalitățile pe care le-am avut anul acesta. Să avem mai multe șezlonguri, mai multe umbrele, să avem zona de alimentație publică bine pusă la punct și funcțională din prima zi. Vom încerca să facem în așa fel încât patinoarul să funcționeze și vara. Să se desfășoare activități sportive gen arte marțiale, badminton, rolle. Să folosim acea clădire și în sezonul cald”, a spus Egen Țurcanu, directorul DSPSA.

În plus, 2020 se anunță un an cu multe evenimente culturale și festivaluri în parcul de agremnt Cornișa.

“Am luat în calcul organizarea mai multor evenimente, nu doar cele de amploare. Am vorbit cu organizatori de spectacole și vrem să facem în amfiteatru tot felul de acțiuni de o amploare medie. Spectacole rock, jazz. Vor fi multe spectacole cu copii. Din păcate, majoritatea din Consiliul Local nu sprijină Cornișa. Cu toate că noi producem bani și avem cu ce finanța, nu ne permit să organizăm activități. Un mic festival jazz sau rock presupune un efort financiar”, a adăugat Eugen Țurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad