Connect with us

Administratie

Peste 150.000 de plătitori la Cornișa, în 2019

Published

on

Parcul de agrement Cornișa a atras mai mulți oameni decât se așteptau autoritățile locale. Peste 150.000 de persoane au intrat anul acesta în obiectivele cu plată de la Cornișa iar alte câteva sute de mii au venit să viziteze complexul sau să asiste la evenimente organizate.

Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani, consideră că primul an a fost unul foarte bun chiar dacă au mai existat sincope atât în ceea ce privește administrarea obiectivelor cât și a personalului.

„Este un an extrem de mulțumitor pentru noi. Am reușit să acoperim necesarul de posturi, am reușit să instruim oamenii, să fie la standardele cerute de piață. Am reușit să inaugurăm toate obiectivele și să le facem să fie funcționale”, a spus Eugen Țurcanu.

Atât cei care gestionează complexul cât și reprezentanții primăriei au recunoscut că nu se așteptau la un număr atât de mare de persoane.

“Peste 150.000 de plătitori sunt la Cornișa în acest an. Au fost câteva sute de mii de vizitatori în parc, dacă punem la socoteală și cele două evenimente mari care s-au organizat. În week-end-uri și în zilele frumoase vin sute sau chiar mii de oameni să se plimbe. Vin la terenurile de joacă, la skatepark. Nu este totul numai cu plată ci avem și această componentă publică, socială”, a adăugat Eugen Țurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad