Connect with us

Evenimente

Bărbat arestat preventiv. Este cercetat pentru tentativă de omor

Published

on

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 33 de ani din municipiul Botoșani, acesta fiind bănuit de comiterea unei infracțiuni de tentativă de omor.

În urma probatoriului administrat și a cercetărilor efectuate împreună cu polițiștii din cadrul IPJ Botoșani, a rezultat că în noaptea de 25/26 decembrie, bărbatul se afla cu mai mulți tineri pe bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani și pe fondul unui conflict spontan izbucnit între aceștia, a lovit victima cu un obiect tăietor-înțepător în zona gâtului, provocându-i răni.

Un echipaj de politie aflat in serviciul de patrulare, care se afla in zona respectiva, a acordat victimei primul ajutor pana la sosirea echipajului medical.

Barbatul de 33 de ani a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Botosani, urmand ca la expirarea acestei masuri sa fie propusa arestarea preventiva acestuia. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de tentativa de omor, urmand ca la finalizarea acestora sa fie propusa o solutie procedurala.

UPDATE. Instanta de judecata si-a insusit propunerea organelor judiciare si a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a barbatului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )