Connect with us

Politica

Mihaela Huncă, deputat Pro România: “Am votat dublarea alocațiilor”

Published

on

Deputatul Mihaela Huncă susține că parlamentarii Pro România au votat dublarea alocațiilor copiilor, chiar dacă proiectul a fost inițiat de către Partidul Social Democrat. Ea consideră că în fiecare an ar trebui majorate aceste alocații până vor ajunge la nivelul mediei Uniunii Europene.

Parlamentarul Pro România a criticat modul în care liderii PNL au reacționat în momentul în care s-a propus această majorare a alocațiilor copiilor. Mihaela Huncă spune că liberalii ar fi trebuit să aibă aceeași abordare ca în urmă cu un an când au venit ei cu propunerea de a majora alocațiile copiilor.

“În Parlamentul României s-a reușit aprobarea dublării alocațiilor copiilor. Noi cei de la Pro România am votat acest lucru și am fost consecvenți. de fiecare dată, prin demersurile noastre, am solicitat ca toți copiii din această țară să fie susținuți. În fiecare an acea alocație să crească. Mi s-a părut ipocrit faptul că cei de la PNL care cu mai puțin de un an strigau că vor creștearea alocațiilor, de data aceasta nu au votat”, a spus Mihaela Huncă.

Parlamentarul Pro România este de acord și cu inițiativa privind reducerea TVA-ul numai că deocamdată aceasta nu a trecut în parlament.

“Îmi pare rău că la un vot, nu a intrat la dezbatere inițiativa privind scăderea TVA-ului. Inclusiv antreprenorii așteaptă acest lucru. Pentru a putea să-și facă proiecte pe termen lung. Va trebui mai multă susținere pentru antreprenori”, a adăugat Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad