Connect with us

Politica

Florin Țurcanu ar putea candida la alegerile de anul viitor: “Totul este posibil în politică”

Published

on

Fostul președinte al PNL Botoșani a revenit în politică și se chiar să candideze la alegerile de anul viitor. Florin Țurcanu conduce filiala ALDE Botoșani și spune că nu are nicio interdicție de a alege sau a fi ales.

“Florin Țurcanu nu are nicio interdicție de a alege sau de a fi ales. Este un cetățean liber și are drepturi egale în drepturi egale. Totul este posibil în politică. Deocamdată sunt în negocieri cu persoane care pot să aducă un plus pentru ALDE. Noi construim acest partid și ne dorim un rezultat cu două cifre. Sunt convins că vom reuși”, a spus Florin Țurcanu.

Fostul lider PNL recunoaște că a făcut greșeli în politică dar spune că a învățat din aceste greșeli.

“Am făcut greșeli, am susținut oameni care nu erau iubiți de colegi. Așa consideram eu că trebuie susținuți. Și mi-am pus colegii împotriva mea. Acele persoane pe care eu le-am susținut, au încercat să mă execute. În PNL erau foarte mulți pupători de ghiul”, a afirmat Țurcanu.

Florin Țurcanu a declarat într-o conferință de presă că a fost hărțuit de justiție și că a fost verificată toată activitatea Consiliului Județean pentru a se găsi vreo neregulă.

“Am fost hărțuit. Nu a existat niciun președinte căruia să-i fie ridicate toate documentele din instituție. Ridicate și verificate. Atunci mi-am dat seama că sunt un om hăituit. Mi-am asumat acest proiect, cu toate riscurile. Am învățat din greșeli. Am oameni puternici să meargă mai departe, indiferent de situație. Eu sunt convins că lucrurile se vor clarifica mai devreme sau mai târziu. Dacă se va pune problema să-mi rup vreun picior și nu pot să fiu apt, echipa va merge mai departe. Nu se construiește ALDE pe numele lui Florin Țurcanu. Se construiește pe echipă”, a mai spus Florin Țurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad