Connect with us

Administratie

Nu există contract pentru deszăpezirea drumurilor naționale dar prefectul este sigur că nu vor fi probleme

Published

on

DRDP Iași și SDN Botoșani nu au fost în stare încheie contractul pentru deszăpezirea drumurilor naționale din județul Botoșani iar dacă va ninge pot apărea mari probleme. În unele zone au fost probleme și când interveneau atât fimele private cât și angajații SDN Botoșani.

Prefectul Alexandru Valentin Colbu nu este îngrijorat de această situație și spune că a discutat cu șeful Secției de Drumuri Naționale Botoșani care i-a promis că va face față cu utilajele și persoanlul pe care îl are la dispoziție. Cât privește contractul de deszăpezire al drumurilor naționale din județului Botoșani, acesta se va semna anul viitor.

“Prima vizită pe care am făcut-o a fost la Drumurile Naționale, pentru că este iarnă, pentră că nu avem un contract semnat cu o societate privată. Am vrut să mă asigur că secția noastră de Drumuri Naționale are toate utilajele și materialele necesare depășirii unei eventuale ninsori. Am văzut pe teren ce oameni sunt, ce utilaje sunt. Am fost convins de către domnul Zacrețchi că vor face față dacă vor apărea ninsori. Contractul de deszăpezie probabil se va semna la anul, din motive pe care eu nu le cunosc și nu le comentez”, a spus prefectul Alexandru Valentin Colbu.

Între timp, la Botoșani au ajuns utilaje de la celelalte secții de drumuri naționale din Moldova pentru a se putea interveni în momentul în care va ninge.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad