Connect with us

Evenimente

Festivalul de Datini și Obiceiuri scoate zeci de jandarmi și polițiști în stradă

Published

on

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va asigura ordinea şi liniștea publică la Festivalul de Datini şi Obiceiuri ,,Din străbuni, din oameni buni”, organizat în Piaţa Revoluţiei din municipiul Botoşani în ziua de duminică, 22 decembrie, începând cu ora 10.00.

Efectivele de jandarmi, în cooperare cu polițiști, polițiști locali și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfăşurarea în condiţii civilizate a manifestării culturale.

De asemenea, parada festivalului, care va avea loc pe traseul Piaţa Revoluţiei – Casa Sindicatelor – Colegiul Naţional ,,A.T. Laurian” – Pod de Piatră – str. Calea Naţională – Direcţia Muncii – Palatul Administrativ, va fi supravegheată de forţele de ordine, pentru preîntâmpinarea unor posibile incidente.

Polițiștii rutieri vor lua măsurile necesare pentru fluidizarea traficului rutier și pietonal, care ar putea fi îngreunat pe timpul desfășurării paradei.

Jandarmii vor acţiona pentru prevenirea faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi a infracţiunilor, cetăţenii fiind sfătuiţi să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să solicite sprijinul acestora  în mod direct sau prin apel la numărul unic de urgenţă 112, în cazul în care au loc astfel de evenimente.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )