Connect with us

Politica

O cunoscută femeie de afaceri din Botoșani a intrat în Pro România. Ar putea fi candidatul la primărie

Published

on

Mihaela Soiciuc Vasilică a decis să intre în politică. Nu a ales unul dintre cele două partide mari ci a preferat Pro România, o formațiune politică nouă, condusă la Botoșani de Mihaela Huncă.

“Pro România este un partid pentru toate categoriile sociale. Totodată, Pro România susține antreprenorii. Pro România se mărește de la o zi la alta. Vin alături de noi pensionari, studenți, medici, profesori. Am deosebita plăcere să prezint o nouă membră a familiei Pro România Botoșani. Doamna Mihaela Stoiciuc Vasilică. Este una dintre cele mai apreciate doamne din afaceri. Deține cea mai importantă afacere în domeniul educației și a demonstrat că inclusiv învățământul privat poate fi de calitate la nivel local”, a spus deputatul Mihaela Huncă, coordonatorul Filialei Botoșani a Partidului Pro România.

Mihaela Stoiciuc Vasilică nu a mai făcut până acum politică și spune că este decisă să se implice.

“Este un prim pas pentru mine în viața politică. Este un prim pas pe care l-am făcut cu dreptul. Politica nu se face de pe tușă, politica se face implicându-ne. Fiecare dintre noi trebuie să se implice. Este o alegere care mie mi-a confirmat că pot rămâne eu însămi, fără alte constrângeri. Un altfel de politică”, a afirmat Mihaela Stoiciuc Vasilică.

Candidat la Primăria Botoșani

Mihaela Stoiciuc Vasilică ar putea fi candidatul Partidului Pro România la Primăria municipiului Botoșani. În ultima perioada, ea a avut mai multe mesaje pe rețelele de socializare prin care și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care se face administrație în Botoșani. Reprezentanții acestui partid spun că încă nu a fost decis candidatul la Primăria Botoșani dar Mihaela Vasilică este una dintre variante.

“Distinsa doamnă Mihaela Stoiciuc Vasilică poate să fie candidat. La noi se stabilește într-un for statutar. La următoarele ședințe o aștept alături de noi, o apreciez foarte mult pentru ceea ce a făcut în domeniul antreprenoriatului. Mă bucur că a ales să participle activ și în viața politică. Noi o vom susține”, a precizat Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )