Connect with us

Politica

O cunoscută femeie de afaceri din Botoșani a intrat în Pro România. Ar putea fi candidatul la primărie

Published

on

Mihaela Soiciuc Vasilică a decis să intre în politică. Nu a ales unul dintre cele două partide mari ci a preferat Pro România, o formațiune politică nouă, condusă la Botoșani de Mihaela Huncă.

“Pro România este un partid pentru toate categoriile sociale. Totodată, Pro România susține antreprenorii. Pro România se mărește de la o zi la alta. Vin alături de noi pensionari, studenți, medici, profesori. Am deosebita plăcere să prezint o nouă membră a familiei Pro România Botoșani. Doamna Mihaela Stoiciuc Vasilică. Este una dintre cele mai apreciate doamne din afaceri. Deține cea mai importantă afacere în domeniul educației și a demonstrat că inclusiv învățământul privat poate fi de calitate la nivel local”, a spus deputatul Mihaela Huncă, coordonatorul Filialei Botoșani a Partidului Pro România.

Mihaela Stoiciuc Vasilică nu a mai făcut până acum politică și spune că este decisă să se implice.

“Este un prim pas pentru mine în viața politică. Este un prim pas pe care l-am făcut cu dreptul. Politica nu se face de pe tușă, politica se face implicându-ne. Fiecare dintre noi trebuie să se implice. Este o alegere care mie mi-a confirmat că pot rămâne eu însămi, fără alte constrângeri. Un altfel de politică”, a afirmat Mihaela Stoiciuc Vasilică.

Candidat la Primăria Botoșani

Mihaela Stoiciuc Vasilică ar putea fi candidatul Partidului Pro România la Primăria municipiului Botoșani. În ultima perioada, ea a avut mai multe mesaje pe rețelele de socializare prin care și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care se face administrație în Botoșani. Reprezentanții acestui partid spun că încă nu a fost decis candidatul la Primăria Botoșani dar Mihaela Vasilică este una dintre variante.

“Distinsa doamnă Mihaela Stoiciuc Vasilică poate să fie candidat. La noi se stabilește într-un for statutar. La următoarele ședințe o aștept alături de noi, o apreciez foarte mult pentru ceea ce a făcut în domeniul antreprenoriatului. Mă bucur că a ales să participle activ și în viața politică. Noi o vom susține”, a precizat Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad