Connect with us

Evenimente

Accident rutier anunțat după 11 zile

Published

on

La data de 18.12.2019, ora 10:30, poliţiştii din Vorona  au fost sesizaţi de o femeie de 35 de ani, cu privire la faptul că pe raza satului Vorona-Teodoru, a avut loc un accident de circulaţie soldat doar cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că la data de 07.12.2019, în jurul orelor 20:50, un bărbat de 50 de ani,din comuna Vorona, în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu un tractor neînregistrat, pe un drum sătesc din satul Vorona-Teodoru, a impactat un autoturism parcat în afara părții carosabile.

De asemenea, s-a constatat faptul că bărbatul de 50 de ani nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Întrucât evenimentul rutier soldat cu pagube materiale nu a fost declarat organelor de poliţie în termenul legal de 24 de ore, poliţiştii au dispus sancționarea contravențională a femeii de 35 de ani, conform OUG 195/2002, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Totodată, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neîmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )