Connect with us

Politica

COMUNICAT. „Liberalii botoșăneni se bat cu pumnii în piept că vor aloca fonduri pentru drumurile din Botoșani! Banii au fost deja alocați și toate procedurile au fost realizate în Guvernarea PSD”

Published

on

Deputatul social-democrat Răzvan Rotaru le bate obrazul liberalilor din Botoșani care în urmă cu un an au votat împotriva Bugetului de stat care conținea sumele necesare pentru modernizarea drumurilor care traversează județul Botoșani, iar acum se laudă cu alocările financiare și procedurile care au fost realizate de Guvernarea PSD.

În calitate de parlamentar de Botoșani, atât eu, cât și colegii mei, ne-am ținut de cuvânt și am făcut tot ce a ținut de noi din punct de vedere legal pentru a se aloca banii pentru modernizarea drumului Botoșani-Târgu Frumos și pentru alte investiții ce privesc drumurile județene și comunale. Au fost adoptate Hotărârile de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și au fost scoase la licitație lucrările pentru drumurile care traversează județul Botoșani. Liberalii botoșăneni se bat cu pumnii în piept că vor aloca fonduri pentru drumurile din Botoșani! Banii au fost deja alocați și toate procedurile au fost realizate în Guvernarea PSD”, a declarat Răzvan Rotaru.

În schimb, PNL a uitat să le spună botoșănenilor ce au făcut pentru cetățeni în prima lună și jumătate de guvernare.

Mii de investiții locale în toată țara oprite și sute de mii de oameni fără acces la gaze, apă, canalizare și drumuri din cauza desființării programelor de investiții locale de către Guvernul Orban-Iohannis. Declarațiile iresponsabile, umflarea artificială a deficitului și gafele PNL la guvernare au generat costuri uriașe: creșterea împrumuturilor, a dobânzilor, a cursului valutar. În doar o lună, PNL a irosit peste 10 miliarde de lei acoperiți din taxele contribuabililor, din munca și buzunarele românilor! Evident, plătim noi toți, cei care achităm taxe și impozite, cei care avem rate la bănci în euro, cei care plătim facturile la utilități exprimate în euro”, a subliniat deputatul social-democrat.

De asemenea, Răzvan Rotaru a arătat că PNL, după creșterea ratelor la bănci oferă un al doilea măr otrăvit românilor de Crăciun: creșterea prețurilor!

Deși s-au lăudat că au votat pentru eliminarea supra-accizei la carburant Guvernul Orban scumpește tot prin aplicarea unor accize mai mari în 2020 față de 2019. Ce urmează? Scumpiri peste scumpiri! Acesta este cadoul de sărbători al guvernului Orban pentru toți români. La combustibil, benzină fără plumb și motorină acciza va crește cu 7%, ceea ce va determina scumpirea de câțiva lei pe litru, cu începere de la 1 ianuarie. Din cauza incompetenței liberalilor în 2020 românii vor plăti mai mult pentru carburanți, fapt care va determina creșterea prețurilor la toate produsele și inevitabil o inflație mai mare.”

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad