Connect with us

Cultura

Au mai rămas aproximativ 160 de bilete la Concertul pentru Anul Nou

Published

on

Peste 2000 de bilete s-au vândut la Concertul pentru Anul Nou, cel mai mare eveniment indoor organizat la Botoșani. Au mai rămas aproximativ 160 de bilete care foarte probabil vor fi vândute până la sfârșitul anului. 

Organizatorii evenimentului au stabilit tarifele în așa fel încât să fie accesibile pentru toți botoșănenii. Acestea au pornit de la 39 de lei în zona 3 a Săli Polivalente și ajung până la 149 de lei în zona VIP. În zona 3 deja numai sunt bilete și foarte probabil în cursul zilei de mâine se va declara SOLD OUT și în zona 2. În această seară, mai erau doar 6 bilete disponibile în zona 2, la prețul de 69 de lei. În total mai sunt aproximativ 160 de bilete scoase la vânzare iar organizatorii se așteaptă ca până la finalul anului să fie vândute toate.

Cel mai grandios spectacol organizat la Botoșani

Peste 75 de artiști vor urca pe scenă într-un maraton muzical pe data de 17 ianuarie 2020, la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă. Spectacolul va fi realizat în colaborare cu Filarmonica „George Enescu” din Botoșani, avându-l la pupitru ca dirijor pe Maestrul IULIAN RUSU.

„Ne dorim să aveți parte de o trăire UNICĂ la acest concert, pe modelul „Andre Rieu”, concert care va “împleti” muzica; plecând de la cea clasică, simfonic/operă/operetă şi terminând cu muzică pop, pop-rock, balade și rock simfonic. Invitații speciali de marcă ai concertului sunt DAN BITTMAN – solist, PAULA SELING – solistă/soprană, MARIA MIRON – mezzosoprană, ADDA – solistă de muzică pop&balade, ANDREI FERMEȘANU – tenor, GELU GRAUR – solist, TRUPA HOLOGRAF – DAN BITTMAN (solist vocal), ROMEO DEDIU (chitară, voce), IULIAN VRABETE (bas, voce), TINO FURTUNĂ (claviaturi, pian, voce), EDI PETROŞEL (baterie, voce), EMIL SOUMAH (percuție, muzicuță – colaborator)”, spuneLiviu Sorinel, organizatorul evenimentului.

Biletele au fost puse în vânzare la Botoşani începând de miercuri, 6 noiembrie 2019, ora 10.00, la sediul Filarmonicii Botoşani şi la Cinematograful “Unirea” precum şi online pe www.iabilet.ro.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad