Connect with us

Politica

Tinerii Social Democrați alături de handbaliști de la CSM Botoșani

Published

on

Tineretul Social Democrat a răspuns invitației publice adresată de staff-ul echipei de handbal masculin CSM Botoșani și a participat astăzi la meciul disputat cu SCM Politehnica Timișoara.

Meciul a avut o componentă caritabilă, CSM Botoșani alături de voluntarii Interact colectând jucării de la suporteri pentru a fi dăruite unor copii care se vor bucura de ele.

“Colegii mei de la tineret s-au mobilizat, au cumpărat jucării de pluș și au venit astăzi cu inima deschisă. Orice activitate cu caracter caritabil suscită interesul nostru și încercăm să răspundem prezent la fiecare dintre aceste acțiuni, pe lângă cele pe care le inițiem noi. Orice gest de solidaritate nu face decât să ne apropie, mai ales acum în perioada sărbătorilor de iarnă. Îi felicit pentru efortul depus pe teren pe handbaliștii noștri și îi asigur de sprijinul meu și pe viitor. Felicitări pentru ideea cu donarea jucărior de pluș”, a transmis viceprimarul Cosmin Andrei, un suporter activ al CSM Botoșani.

Tinerii social-democrați i-au încurajat pe tot parcursul jocului pe handbaliștii botoșăneni, care s-au ridicat la nivelul așteptărilor, chiar dacă scorul final a fost 21-24 pentru formația din Timișoara. La sfârșitul meciului, întreaga sala i-a aplaudat îndelung pe sportivi pentru prestația avută în sferturile Cupei României.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad