Connect with us

Administratie

Deputatul Cristian Achiței cere demisia șefului DRDP Iași: „Își bate joc de trei ani, de județul Botoșani”

Published

on

Ministrul Transporturilor a trimis corpul de control la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași după ce deputatul Cristian Achiței i-a semnalat o serie de nereguli.  

Parlamentarul liberal i-a cerut încă o dată demisia lui Ovidiu Laicu, șeful DRDP Iași, pe care îl consideră responsabil de faptul că nu există contract de deszăpezire pentru drumurile naționale din județul Botoșani. Cristian Achiței susține că a avut discuții cu ministrul Transporturilor și au fost trimise la Botoșani utilaje de deszăpezire din alte județe.

“Am o dezamăgire vis-a-vis de contractul de deszăpezire. Pentru că au apărut speculații că ar fi o problemă la nivel național, SDN Botoșani este singura secție de drumuri naționale din țară care nu are contract de deszăpezire încheiat. Domnul ministru a fost nevoit să trimită utilaje de la alte secții din țară astfel încât să putem acoperi deszăpezirea din județul Botoșani. Îi cer încă o dată demisia tovarășului director Laicu, cel care își bate joc, de trei ani, de județul Botoșani”, a spus Cristian Achiței care a adăugat că ministrul Transporturilor a trimis corpul de control la DRDP Iași.

Mai mult, deputatul liberal îl acuză pe directorul DRDP Iași că nu a finalizat în tronson de drum din județul Botoșani deși a avut bani în buget.

“Deși a avut banii necesari, nu a reușit să finalizeze lucrările pe tronsonul Bădărăi – Ștefănești – Ripiceni – Manoleasa. Discut la Compania Național de Drumuri pentru a prevedea banii pentru întreținere și să finalizăm în 2020 aceste lucrări”, a mai spus Cristian Achiței.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad