Connect with us

Sport

CUPA ROMÂNIEI. Spectacol total în Polivalenta din Botoșani FOTO&VIDEO

Published

on

CSM Botoșani a părăsit Cupa României dar la final cei aproximativ 1000 de spectatori au aplaudat evoluția jucătorilor antrenați de Radu Roșu.

Sorții au decis ca în sferturile Cupei României, CSM Botoșani să întâlnească Politehnica Timișoara, o echipă de primă ligă, care are în componență jucători de națională. Aproximativ 1000 de spectatori au venit să-i susțină pe elevii lui Radu Roșu, printre care și o galerie bine organizată și care a scandat pe tot parcursul meciului.

Prima repriză a fost una echilibrată și nu s-a văzut diferența dintre o echipă de primă ligă și cealaltă din eșalonul secund. Cu un portar în mare formă, CSM Botoșani a reușit să facă față jocului timișorenilor și chiar a dat impresia că poate produce o surpriză în această fază a Cupei României. După 30 de minute, Poli Timișoara conducea cu 12-10 dar suporterii CSM-ului încă sperau la calificare.

Cu un lot mai numeros și mai valoros, Poli Timișoara a reușit să se desprindă în partea secundă la cinci goluri diferență și era aproape imposibil ca formația botoșăneană să mai revină. Partida s-a încheiat cu scorul de 24-21 în favoarea timișorenilor care s-au calificat în următoarea fază a Cupei României. Chiar dacă au condus pe toată durata partidei, calificarea timișorenilor a fost una cu emoții. Antrenorul formației oaspete s-a agitat pe marginea terenului, a protestat la adresa arbitrilor iar la un moment dat a fost avertizat cu cartonaș galben.

Pentru jucătorii CSM Botoșani urmează o scurtă vacanță după care vor pregăti partea a doua a sezonului când se vor lupta pentru promovarea în prima ligă a handbalului masculin românesc.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad