Connect with us

Economic

Două produse pentru imunitate, sută la sută naturale. Se găsesc la târgul de pe Pietonalul Unirii FOTO

Published

on

Două produse sută la sută naturale și care ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar, sunt comercializate la Târgul de Crăciun, organizat pe Pietonalul Unirii din municipiul Botoșani. Cele două produse pot fi găsite la standul Fermei Apicole Marineac.

Api-imuno+ este un produs realizat de Ferma Apicolă Marineac. Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, a glandei tiroide, a intestinului subțire și colonului (înlătură stările de balonare și reglează tranzitul intestinal), a ficatului și vezicii biliare, a sistemului nervos central și periferic. De asemenea, ajută la refacerea elasticității articulare și energizarea organismului. Conține miere de albine (salcâm), polen crud, tinctură de propolis și lătișor de matcă. Pentru adulți se recomandă o lingură de trei ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă. Pentru copii, recomandare este o linguriță dimineața și una seara iar preparatul poate fi diluat cu apă sau ceai.

“Am avut sute de mesaje de la oameni care au consumat acest produs și s-au simțit foarte bine, nu au mai răcit. Am avut comentarii de genul: toată clasa era cu gripă și copilul lui nu avea nimic. Timpul de așteptare este mare, durează 50 de zile până îl prepar. Produsele stau la macerat. E un orodus cu analize, este notificat la București la Institutul de Bioresurse Alimentare. El este dozat pentru o cură de cinci săptămâni la adulți și zece saptămâni la copii”, a spus apicultorul Iustin Marineac.

De curând, Ferma Apicolă Marineac a lansat un nou produs, în parteneriat cu un tânăr din județul Neamț. Este vorba de miere de albine cu sirop de cătină. Pentru creșterea sistemului imunitar, se recomandă în perioada sezonului rece 2-3 linguri pe zi. Cătina albă este considerată în prezent unul dintre cele mai valoroase fructe. Fructele au un conţinut foarte ridicat de polivitamine naturale. Cătina albă conţine cantităţi mari atât de vitamine hidrosolubile (C, complexul B, H, P, PP), cât şi de vitamine liposolubile (A, E, D, K, F).

Polenul din Api imuno+ conține toată gama de vitamine B iar cătina contine vitamina C, ambele având o contribuție mare la sistemul imunitar.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad