Connect with us

Sport

Academica Clinceni – FC Botoșani 1-1. Excursie în capitală

Published

on

FC Botoșani nu a reușit să învingă la Clinceni chiar dacă a jucat mai bine de 20 de minute cu un om în plus. Elevii lui Croitoru au tratat meciul cu mare lejeritate și au lăsat impresia au fost în excursie la Clinceni.

FC Botoșani a făcut o primă repriză modestă, gazdele au încercat să profite dar nu și-au creat mari ocazii la poarta lui Edi Pap. În prelungirile primei reprize, Mihai Roman șutează din marginea careului dar goalkeeperul gazdelor respinge după care Ofosu are o mare ocazie de gol dar încă o dată se opune Vâlceanu.

La pauză, Croitoru îl scoate pe Roman și îl trimite pe teren pe Keita iar FC Botoșani începe în atac partea secundă. În minutul 54, Ashkovski centrează de pe dreapta iar Ofosu marchează din interiorul careului. După deschiderea scorului, FC Botoșani a făcut pasul înapoi și a permis gazdelor să atace. În minutul 71, Pîrvulescu îl lovește cu cotul pe Ashkovski, primește al doilea galben și este eliminat de arbitrul Sebastian Colțescu.

Academica reușește egalarea în minutul 80 prin Șuț, care profită de o greșeală a defensivei botoșănene și a portarului Eduard Pap. FC Botoșani se aruncă în atac pe finalul partidei dar era prea târziu pentru a mai câștiga cele trei puncte.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad