Connect with us

Politica

Flutur nu este deranjat că ALDE a desemnat prefectul: “Ce e așa de importantă această funcție?”

Published

on

Cătălin Flutur susține că decizia conducerii central a PNL de a ceda celor de la ALDE funcția de prefect în județul Botoșani, este una normală. El susține că PNL Botoșani este în ultimele cinci organizații din țară în ceea ce privește voturile obținute.

În plus, primarul liberal al municipiului Botoșani a spus că el nu are nicio putere în PNL deoarece este simplu membru dar în același timp a declarat că nu este foarte important funcția de prefect al județului. Pentru a ajunge la guvernare, PNL a avut nevoie de susținerea USR, ALDE, PMP și UDMR. Dacă USR a refuzat orice post, ALDE, PMP și UDMR au solicitat funcții atât la nivel de guvern cât și în județe.

“Nu a ținut nicio secundă de ceea ce ne dorim noi. Noi puteam să ne dorim orice. Trebuia să găsim o persoană care să îndeplineacă condițiile. Nu am știut nicio secundă ce înțelegeri s-au făcut până la alegerea președintelui. Au fost niște obligații. La ALDE șase posturi de prefect, la PMP trei posture, la UDMR patru posturi. La UDMR e clar. Cum dai celelalte nouă posturi? Noi am cerut, nu ni s-a dat. Am fost pe locul cinci de la coadă. Numărul de voturi pentru domnul Iohannis în județul Botoșani a fost de 76.000. Dacă nu-l vota nimeni pe domnul Iohannis, nu mai câștiga cu 66% ci cu 64,8%. Eu sunt doar un simplu membru în biroul județean. Ce e așa de importantă această funcție de prefect? E o chestie de orgoliu personal”, a declarat Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )