Connect with us

Politica

Secretarul general al PNL Botoșani lansează un atac către partenerii de alianță: ALDE-PSD este aceeași mizerie!

Published

on

Cătălin Rotundu, secretarul general al PNL Botoșani, a lansat un atac la conducerea ALDE Botoșani. El a anunțat ca PNL Botoșani nu va mai accepta să cedeze nicio funcție către ALDE și că nu va mai fi nicio negociere între cele două partide.

“În calitatea mea de primar și secretar general al PNL Botoșani vreau să transmit un mesaj foarte clar catre ALDE Botoșani. PNL Botoșani a acceptat cu foarte mare greutate o soluție temporară prin care să fie aplicat o parte din protocolul PNL-ALDE in județul Botoșani prin faptul că prefectul este desemnat de ALDE .
Ceea ce observam că face conducerea ALDE, prin a transmite prin mijloace media puncte de vedere sau diverse solicitari de funcții despre care nici un lider PNL central sau local nu cunoaște nimic , asta înseamnă obraznicie și lipsă totală de ceea ce înseamnă profesionalism politic și conduită morală. Personal , nici nu mă miră și mi se confirmă încă odată faptul că ALDE-PSD este aceeași mizerie !
Să fie clar , am vorbit cu președintele Costel Șoptică și voi vorbi cu toți colegii ca PNL Botoșani să nu mai negocieze nimic și să nu mai cedeze nici o funcție către ALDE sau alt partid . Ne asumăm guvernarea alaturi de președintele Ludovic Orban și nu cu unii lideri ALDE care au grave probleme de integritate. In primul BPJ al PNL voi propune să analizăm foarte bine dacă mai putem vorbi de cele două instituții deconcentrate acceptate inițial a fi oferite către ALDE ( Protecția Consumatorilor și Direcția de Statistică).
Electoratul României și-a exprimat clar votul și a arătat că își dorește o altfel de administrație , fără PSD și fără minciună!!
Lupul îsi schimbă parul , dar naravul , ba !!!”, este mesajul transmis de Cătălin Rotundu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad