Connect with us

Sport

FC Botoșani – CFR 2-1. M. Croitoru: “Noi nu jucăm pentru nimeni”

Published

on

Marius Croitoru este foarte bucuros după ce a învins CFR-ul, mai ales că înaintea acestei partide s-a vorbit foarte mult și au fost tot felul de acuzații din partea clujenilor.

Antrenorul FC Botoșani și-a felicitat jucătorii pentru modul cum au evoluat în această seară și pentru cele trei puncte obținute. În același timp, el a afirmat că FC Botoșani nu a jucat nici pentru FC SB și nici pentru vreo altă echipă care se luptă pentru titlu.

“Noi nu jucăm pentru nimeni chiar dacă unii au făcut speculații că avem interese. Nu avem niciun interes. Singurul nostru interes este să câștigăm fiecare meci. Noi suntem o echipă mică, o echipă care jucăm numai și numai pe teren, o echipă care vrem să devenim mare de la meci la meci. De aia îmi propun să joc numai la victorie. Câteodată reușim, câteodată nu reușim. În seara asta am reușit pentru că băieții au jucat extraordinar, este meritul lor, mă bucur pentru ceea ce au reușit. Când se câștigă este numai meritul lor. Sunt niște băieți incredibili, admirabili. Nu e ușor să joi trei meciuri în șapte zile”, a spus Marius Croitoru.

Antrenorul botoșănean a afirmat încă o dată că decizia ca acest meci să se joace a aparținut exclusive jucătorilor din lot și nu conducătorilor.

“Este treaba lor ce au declarat. Eu am spus doar punctual de vedere al jucătorilor. Îii mulțumim domnului Iftime că a ținut cont de el. Atâta timp cât echipa asta joacă și joacă destul de bine, este normal să se țină cont de părerea fotbaliștilor”, a mai spus Marius Croitoru care deja se gândește la următorul joc pe care FC Botoșani îl va disputa în deplasare, la Clinceni.

“Îmi doresc din tot sufletul ca meciul de sâmbătă să fie cea mai importantă victorie”, a afirmat antrenorul FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad