Connect with us

Sport

FC Botoșani – CFR 2-1. A. Minteuan: “Nu putem să ne plângem de arbitraj”

Published

on

Înaintea meciului, Dan Petrescu a afirmat că va fi un arbitraj pro-Botoșani dar s-a dovedit încă o dată că tehnicianul CFR-ului exagerează. Centralul Marcel Bârsan nu a făcut greșeli mari împotriva celor două echipe și a fost unul din meciurile în care arbitrul nu a ieșit prea mult în evidență.

La finalul partidei, clujenii au recunoscut că înfrângerea suferită nu a fost din cauza arbitrilor ci a greșelilor comise.

“Din păcate mă aflu din nou în fața voastră, după meciul de cupă, unde am ieșit afară. Tot aici la Botoșani. A fost un meci destul de greu în seara asta. Cei de la Botoșani au fost mult mai eficienți, au avut două șuturi pe poartă, au înscris două goluri. Noi am încercat să le punem problem, am avut câteva situații foarte bune, am reușit să egalăm, am avut o ocazie la 1-1 prin Golofca, a ratat și s-a întors soarte jocului. Golurile nu le-au dat arbitrii. Asta este clar. Golurile le-am primit noi pe niște greșeli personale. Arbitrul nu ne-a scos mingea din poartă. Au fost câteva lucruri pe durata jocului dar nu putem să ne plângem de arbitraj”, a spus Alin Minteuan.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad