Connect with us

Administratie

Valentin Colbu este noua variantă pentru funcția de prefect

Published

on

ALDE a făcut o nouă propunere pentru funcția de prefect al județului Botoșani. Este vorba de Valentin Alexandru Colbu (50 ani), fost ofițer MApN și ulterior director executiv al DGASPC Botoșani.

ALDE Botoșani au avut mai multe propuneri pentru funcția de prefect al județului Botoșani dar au fost respinse. Ulterior, șefii acestui partid l-au propus pe Alexandru Valentin Colbu care se pare că îndeplinește condițiile pentru a ocupa această funcție de reprezentant al guvernului în județul Botoșani. Alexandru Valentin Colbu a fost ofițer MApN în perioada 1990-2008. Între 2008 și 2013 a fost șeful serviciului juridic al DGASPC iar din 2013 și până în prezent este director executiv adjunct al DGASPC. Este absolvent al Școlii Militare de Ofițeri de la Sibiu, a Facultății de Drept din cadrul Univ. Al. I. Cuza Iași și are mai multe cursuri post universitare.

Astăzi este programată o nouă ședință de guvern iar pe ordinea de zi este și schimbarea unor prefecți și subprefecți. Rămâne de văzut dacă pe lista guvernului va fi și schimbarea prefectului Dan Șlicu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )