Connect with us

Politica

Federovici îi arată lui Șoptică cum se face opoziție: “Se negociază mai rău ca la piață”

Published

on

Senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, și-a luat în serios rolul de lider al opoziției și îi arată lui Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, c ear fi trebuit să facă în perioada în care social democrații erau la guvernare.

Federovici a organizat o conferiță de presă la sediul partilului în care nu s-a ferit să-i atace pe liberali.

“Obiectivul PNL a fost să îngălbenească țara și județul. A fost clar că liberalii nu și-au dorit nimic altceva decât să căpușeze toate instituțiile statului până la finalul anului. Despre pensii, salarii, absolut nimic. Primarii liberali erau foarte revoltați cu privire la decizia privind numirea prefectului. Astăzi cu toții stau cu capul plecat. Această funcție se negociază mai rău ca la piață. Mai mult, aflăm că primul reprezentant al guvernului în teritoriu nu este așa de important. În viziunea liberalilor, mult mai importanți sunt anumiți directori din instituțiile deconcentrate”, a spus Doina Federovici.

“Au început să-și numească în funcțiile de secretar de stat tot felul de cântăreți. Aceștia sunt marii specialiști PNL care vor pune în practică politica guvernului Orban”, a adăugat liderul PSD Botoșani.

Social democrații deja au depus o primă moțiune, vizat fiind ministrul de Finanțe, Florin Cîțu.

“Avem depusă o moțiune simplă la adresa ministrului Cîțu. Știți foarte bine cum a ajuns ministru, cum nu a obținut sprijinul comisiilor de specialitate din parlament, a fost votat fără acel aviz. Este clar că nu țin cont de competențe, de problemele județului, de absolut nimic”, a mai afirmat Federovici.

Liderii PSD vor să profite că liberalii au o majoritate la limită și intenționează să depună o moțiune de cenzură prin care vor să demită guvernul Orban.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad