Connect with us

Politica

USR Botoșani se pregătește de alegerile locale: “Dezbaterile interne le vom transmite live pe facebook”

Published

on

Membrii USR Botoșani au aproape trei săptămâni la dispoziție pentru a se decide pentru ce funcții vor să candideze. În luna ianuarie, se anunță dezbateri între candidați iar ulterior decizia va fi luată prin vot.

Reprezentanții USR Botoșani spun că orice membru poate candida pentru orice funcție și că nu există niciun fel de interdicții.

“Ne pregătim pentru alegerile locale. Am deschis competiția internă. Până la sfârșitul lunii e procesul de depunere a CV-urilor după care va urma o perioadă de dezbatere internă. Prin votul tuturor membrilor, se va allege ordinea de pe liste. Toată lumea votează nu există combinații, înțelegeri. Vom avea candidați acolo unde avem filiale. Momentan avem zece filiale”, spune Iulian Drancă, președintele Filialei Județene USR Botoșani care a adăugat:

“Putem susține și independenți. Putem face alianțe cu cine ne dorim. Deocamdată așteptăm să vedem ce candidați vom avea noi și apoi vom stabili ce variante de colaborare sunt”.

Cei de la USR spun că va fi transparență totală și că nu vor exista niciun fel de jocuri de culise. “Dezbaterile interne le vom transmite live pe pagina de facebook. În fața membrilor, transmis live pe facebook. Vor fi întrebări de la membri, de la presă”, a afirmat Adi Hobjilă, vicepreședinte USR Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad