Connect with us

Sport

CSU Craiova – FC Botoșani 3-1. Oltenii câștigă cu emoții

Published

on

Croitoru&Co au plecat foarte optimiști la Craiova. Tehnicianul botoșănean anunța că nu merge în Bănie să se apere și că vrea toate cele trei puncte.

Începutul meciului a arătat exact contrariul. FC Botoșani părea o echipă dezorganizată și care părea o victimă sigură. Prima ocazie a meciului a aparținut oltenilor, în minutul 12. Bărbuț saltă mingea peste Pap dar Haruț respinge din fața porții. Presiunea gazdelor continuă iar în minutul 19 Mihăilă deschide scorul după o serie de gafe în defensiva lui Croitoru.

Oltenii nu se mulțumesc cu avantajul de un gol și forțeazî majorarea scorului. Ivan îl păcălește pe Miron, căpitanul FC Botoșani faultează în careu iar Horațiu Feșnic arată punctul cu var. Cicâldău trage tare și pe mijloc, Pap atinge mingea dar nu poate evita golul. În minutul 30, Ivan scapă pe stânga, râmâne singur cu Pap dar șutează pe lângă poartă. La 2-0, jucătorii lui Croitoru își dau seama că nu mai au ce pierde, încearcă să atace iar Ofosu reduce din diferență cu șase minute înainte de pauză.

Croitoru face o schimbare inspirată la scurt timp după pauză, îl introduce pe Keita în locul lui Andronic iar din acel moment jocul echipei FC Botoșani devine mult mai spectaculos. Ashkovski se distrează cu fundașii olteni, mingea ajunge la Keita care șutează în bară. Ashkovski și Keita fac încă o fază spectaculoasă, macedonianul rămâne singur cu portarul oltenilor dar nu reușește să egaleze.

Rodriguez trimite pe poartă din lovitură liberă dar Popescu își salvează încă o dată echipa. În prelungiri, Pap a mers în careul advers, la un corner, a pierdut mingea iar Vătăjelu a scăpat spre poarta botoșănenilor și a marcat pentru 3-1. CSU Craiova a câștiga partida și rămâne în cursa pentru titlu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad