Connect with us

Economic

Noul magazin Lidl se deschide mâine dimineață

Published

on

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui nou magazin în Botoșani, pe data de 5 decembrie. Nouaunitatea din Botoșani este situată pe Strada Ștefan cel Mare, Nr. 10.  

Magazinul are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și va avea peste 30 de angajați. Noua unitate Lidl va pune la dispoziția cliențilorpeste 100 de locuri de parcare, iar orarul de funcționare a acesteia va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Lidl optimizează în mod constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Atunci când anumite magazine nu mai corespund standardelor Lidl, acestea sunt înlocuite cu unități noi. Astfel, noul magazin Lidl de pe Strada Ștefan cel Mare, Nr. 10 înlocuiește magazinul Lidl de pe Bd. Mihai Eminescu, care se închide începând cu 4 decembrie.

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad