Connect with us

Administratie

Încă o variantă vehiculată pentru funcția de prefect. Este agreată de PNL și ALDE

Published

on

De vreo câteva zile este mare agitație pe scena politică botoșăneană. Zvonurile că funcția de prefect al județului Botoșani va fi cedată celor de la ALDE i-a nemulțumit pe unii liberali din Botoșani.

Liderii partidului i-au convocat pe primarii PNL la o ședință și i-au băgat la înaintare. S-a făcut și o hârtie prin care aceștia amenință cu demisia dacă funcția de prefect va fi făcută cadou celor de la ALDE. La scurt timp, Raluca Turcan și-a făcut apariția la Botoșani și le-a transmis primarilor și șefilor PNL  că e nevoie de majoritate în Parlament iar pentru a rămâne la guvernare, trebuie acceptate condițiile celor de la ALDE și PMP. Șefii PNL Botoșani nu s-au lăsat conviși de explicațiile Ralucăi Turcan și s-au hotărât să plece la București. Au pregătit un autocar care urma să fie umplut cu primari și consilieri numai că mesajul lui Ludovic Orban a fost clar: veniți degeaba. S-au răzgândit în ultimul moment, mai ales că s-a vehiculat un alt nume pentru funcția de prefect. O variantă agreată atât de PNL cât și de ALDE.

De la DSV la Prefectură

Varianta apărută pentru funcția de prefect al județului Botoșani este Minodora Vasiliu, șefa Direcției Sanitar Veterinare. Ea ar urma să fie susținută atât de conducerea ALDE Botoșani cât și de șefii și primarii PNL. Locul Minodorei Vasiliu la conducerea DSV Botoșani ar urma să fie luat de fostul europarlamentar Mihai Țurcanu, fratele lui Florin Țurcanu, ex-președinte PNL Botoșani, în prezent vicepreședinte ALDE Botoșani. Mihai Țurcanu a candidat la alegerile europarlamentare pe lista Partidului Național Liberal dar nu a avut loc eligibil.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )