Connect with us

Sport

CSU Craiova – FC Botoșani. Pițurcă: “Craiova trebuie să-și impună stilul de joc”

Published

on

După victoria în fața Viitorului lui Gică Hagi, FC Botoșani va înfrunta Craiova lui Pițurcă. Partida se va juca joi, de la ora 18.00, pe terenul oltenilor.

Victor Pițurcă se așteaptă la un meci greu împotriva echipei antrenate de Marius Croitoru. În același timp, el susține că are o echipă mai bună și că trebuie să obțină cele trei puncte.

“Pentru a fi în play-off trebuie să ne câștigăm meciurile care urmează. Toate echipele care au venit aici, au venit să-și vând scump pielea. Și cu Botoșani se va întâmpla la fel. Universitatea Craiova este echipa mai bună și eu sper să obținem victoria.  Putem spune că avemun mic avantaj dar nu are nicio importanță. Când intri pe gazon trebuie să joci de o manieră în care să se vadă lucrul ăsta. Și cu Iași când am jucat, ne-am gândit că o să fie mai obosiți. Au fost mai obosiți dar nu am reușit să câștigăm. Jucătorii sunt tineri, se refac repede. Craiova trebuie să-și impună stilul de joc, să-și impună ritmul și să câștigăm”, a spus Victor Pițurcă la conferința de presă.

CSU Craiova este pe locul patru cu 31 de puncte iar FC Botoșani este pe șapte cu 26 de puncte. În etapa trecută, CSU Craiova a pierdut cu 1-0 în fața formației Sepsi OSK, antrenată de Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad