Connect with us

AGRICULTURA

Balul Fermierilor se organizează pe 11 ianuarie. Surprize pregătite de Ionică Nechifor

Published

on

Asociația Moldoovis va organiza pe data de 11 ianuarie o nouă ediție a Balului Fermierilor, un eveniment la care vor participa aproximativ 400 de persoane.

Eveniment se va organiza tot la complexul Rediu iar reprezentanții Asociației Moldoovis spun că vor pregăti câteva surprize. Ionică Nechifor, președintele Asociației Moldoovis, ne-a spus că programul artistic este deja definitivat și că vor veni artiști cunoscuți în folclorul românesc.

“Deja suntem în linie dreaptă cu organizarea Balului Fermierului. Va fi în data de 11 ianuarie. Am pus la punct tot ce ține de partea artistică. Îi vom avea pe Frații Reuț, Adriana Ochișanu, Fetele de la Botoșani, Doina Costeștiului și Fanfara de la Vaslui. Vom avea un top 30 fermieri care vor fi premiați. Pentru fiecare fermier prezent vom avea câte ceva de la sponsorii evenimentului. Avem câțiva parteneri cu care colaborăm în organizarea evenimentului. Sunt câțiva fermieri care ne sprijină și câteva firme cu care noi colaborăm an de an. Este vorba de Agritehnica, IPSO, Iulian Merticaru, Tiberiu Nichiteanu plus alți câțiva parteneri. Balul este organizat de Asociația Moldoovis. Nu am mai încercat să discut cu celelalte asociații deoarece nu s-au implicat nici la evenimentele precedente”, a spus Ionică Nechifor.

Interesul pentru acest eveniment este unul mare. Deja mulți fermieri din județul Botoșani s-au înscris pe liste dar sunt și fermieri din alte județe ale Moldovei care doresc să participe.

“Deja cam două treimi din sală este ocupată. Noi estimăm că vor fi aproximativ 200 de fermieri care vor veni cu soțiile, partenerele. Vor mai fi invitați de la autoritățile centrale. Vom vedea dacă este disponibil și domnul ministru al Agriculturii. Vor veni reprezentanții instituțiilor din județul Botoșani și din regiunea Moldovei. Vor veni câțiva președinți de asociații din sectorul ovin”, a mai spus Ionică Nechifor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad