Connect with us

Administratie

INVESTIȚII RECORD în Spitalul Municipal Dorohoi: “Vor fi dotări cu aparatură de ultimă generație”

Published

on

Spitalul Municipal Dorohoi are șanse mari să depășească Spitalul Județean Botoșani din punct de vedere al dotărilor cu aparatură medicală și al condițiilor oferite pacienților.

De vreo câțiva ani, Primăria Dorohoi a început să acorde o atenție mai mare investițiilor în sănătate și a reușit să atragă finanțări de ordinul milioanelor de euro. Este vorba de investiții cu fonduri europene, fonduri guvernamentale și investiții realizate cu bani din bugetul local al municipiului Dorohoi.

“La Spitalul Municipal avem două obiective foarte importante. Mă refer la blocul materno-infantil care va fi reabilitat cu fonduri europene și la abulatoriu care se va moderniza tot cu bani europeni. Vor fi și dotări cu aparatură de ultimă generație. Cele două proiecte au o valoare de aproape cinci milioane de euro. Din bugetul local vom achiziționa un lift nou pentru spital. Anul acesta s-a achiziționat aparatură medicală de peste 1,4 milioane de lei la spital. Avem investiții generoase atât în sănătate cât și în educație”, a declarat Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad