Connect with us

Sport

FC Botoșani – Viitorul. Marius Croitoru: “Prefer echipele care vin să joace fotbal” / VIDEO

Published

on

FC Botoșani – Viitorul se anunță un meci cu multe goluri așa cum a fost aproape de fiecare dată când cele două formații s-au întâlnit pe Municipal.

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, nu promite victoria dar în schimb promite că va fi un meci spectaculos, cu multe ocazii și goluri. El speră ca de data această, atacanții echipei FC Botoșani să nu se mai întreacă în ratări și să marcheze.

“Va fi un meci disputant, un meci spectaculos, cu goluri. Așa au fost toate meciurile pe care le-am jucat pe teren propriu împotriva Viitorului. Îmi aduc aminte și când eram jucător erau meciuri cu multe goluri. Îmi doresc din tot sufletul să marcăm un gol mai mult decât Viitorul. Suntem două echipe care joacă fotbal, două echipe care joacă ofensiv. E normal să apară ocazii și goluri. Și în meciul trecut am avut situații de a marca dar nu am reușit să o facem, în ciuda unui joc foarte bun. Sper ca băieții să fie mai concentrați și să marcăm”, a spus Marius Croitoru.

În clasamentul meciurilor jucate acasă, FC Botoșani este la retrogradare. În schimb, în clasamentul meciurilor jucate în deplasare, echipa antrenată de Marius Croitoru este pe locul doi, la egalitate de puncte cu FC SB. Tehnicianul botoșănean este nemulțumit de faptul că a obținut o singură victorie în fața propriilor suporteri dar are o explicație.

“E foarte puțin. Asta este. Echipele care vin la Botoșani, se închid pe două linii și ne este mai greu. Afară, nu se mulțumesc cu egalul, apar spații. Este foarte greu să deschizi o echipă care se pune pe două lunii în ultimii 20-30 de metri. Suntem pe primul loc la punctele aduse din deplasare pentru că suntem o echipă care joacă fotbal. Prefer echipele care vin să joace fotbal dar fiecare echipă are strategia ei”, a mai declarat antrenorul principal al FC Botoșani.

Meciul dintre FC Botoșani și Viitorul se va juca luni, de la ora 20.30.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad