Connect with us

Administratie

Cupluri de aur premiate în comuna Stăuceni FOTO&VIDEO

Published

on

Primăria comunei Stăuceni a organizat astăzi la prânz un eveniment dedicat cuplurilor care în 2019 au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Au fost șase cupluri premiate de Cozmin Epuraș, primarul comunei Stăuceni.

Premierea cuplurilor de aur a devenit o tradiție în comuna Stăuceni. De 14 ani, la sfârșit de noiembrie, autoritățile locale premiază cuplurile din comuna Stăuceni care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Anul acesta au fost doar șase cupluri de aur care au primit câte o diplomă, un premiu în bani și un buchet de flori, în cadrul unui eveniment organizat la căminul cultural din Stăuceni. Autoritățile locale au organizat și un mic spectacol cu ansamblul din comună, spectacol dedicat celor care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

“Astăzi a avut loc un moment deosebit care este prins în calendarul cultural al comunei Stăuceni. Este vorba de aniversarea a 50 de ani de la căsătorie a cuplurilor care în 2019 împlinesc această frumoasă vârstă. Este vorba de șase cupluri. Primăria și Consiliul Local le-a oferit câte o diplomă, un premiu în bani și un buchet de flori. Este ediția a XIV-a”, a spus Cozmin Epuraș, primarul comunei Stăuceni.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad