Connect with us

Politica

Raluca Turcan a venit cu sacul cu promisiuni la Botoșani: “Guvernul Orban nu dorește să mintă oamenii”

Published

on

Pesediștii au umplut rețelele sociale cu mesaje prin care anunță că liberalii vor tăia pensiile și salariile. Liberalii infirmă și promit că de fapt ei vor majora atât pensiile cât și salariile și se laudă că sunt diferiți față de pesediști.

Prezentă la Botoșani, Ralu Turcan, mâna dreaptă a premierului Orban, susține că pe lângă pensii și salarii mărite, guvernul va deschide și robinetul investițiilor. Când a venit vorba de exemple concrete, Turcan a dat în bâlbâiala și a promis că va reveni cu detalii în momentul în care le va afla.

“Dacă legea prevede indexarea pensiilor, majorarea pensiilor, majorarea salariilor, guvernul nou venit este obligat să respecte legislația. Guvernul Orban nu dorește să mintă oamenii. Nu dorește să spună în campanie că legislația în materie de pensii și salarii se respectă dar când ajungem la guvernare, modificăm legea. Nu ne-ar deosebi nimic de pesediști. Ar fi exact același comportament. Legea se respectă. Ce ne deosebește cu adevărat este partea de concentrare pe investiții. Vorbim de investiții în infrastructura mare, de atragerea de investiții private, susținerea de investiții publice de către autoritățile locale. Mai importantă este partea de atragere a fondurilor europene. Avem miliarde de euro puse pe masă în următorul exercițiu financiar. Trebuie să avem proiecte pregătite”, a spus Raluca Turcan.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad