Connect with us

Politica

Pro România va avea candidați la toate primăriile din județul Botoșani și la CJ

Published

on

Membrii Pro România au început deja pregătirile pentru alegerile locale din luna iunie a anului viitor. Deputatul Mihaela Huncă, coordonatorul Organizației Județene Pro România, susține că această formațiune politică va avea candidați pentru toate primăriile și nu va susține persoane de la alte partide.

“Pentru anul 2020 avem două obiective majore. Alegerile locale și alegerile parlamentare. La ambele vom avea candidați, nu vom face niciun rabat de la a susține candidați din partea Pro România, competenți din punct de vedere profesional. Până pe 8 februarie vom realiza acele alegeri la organizațiile locale și județene. Pentru fiecare localitate pregătim candidați la primărie și propuneri de consilieri. Probabil în luna ianuarie vom anunța cu cine mergem la primăria Botoșani și lista de consilieri județeni”, a spus Mihaela Huncă.

Deputatul Pro România susține că această formațiune politică nu va intra la guvernare alături de PNL și nici nu a solicitat funcții prin instituțiile statului așa cum au solicitat cei de la ALDE și PMP. În același timp, spune că Pro România nu va face nicio alianță cu PSD.

“Am auzit și eu că ne unim cu PSD. Nu este adevărat. Probabil că ei au transmis acest zvon pentru a se agăța ca de un colac de salvare. Nu ne interesează ce fac cei de la PSD. Eu le urez să se reformeze. Acum patru ani am cerut reformare și am plecat din PSD tocmai pentru acest lucru. Reformă nu înseamnă să înlocuim niște oameni. Noi suntem la momentul actual adevăratul partid de centru stânga, care nu face rabat de la ceea ce a promis”, a mai spus Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad