Connect with us

Evenimente

Bărbat reținut pentru profanare de morminte

Published

on

Ieri, instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea organelor judiciare şi a dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 42 de ani din judeţul Suceava, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, hărţuire şi profanare de morminte.

În urma probatoriului administrat a rezultat faptul că  în perioada 18-19. 09. a.c. acesta ar fi sustras mai multe elemente decorative de pe mormântul soţului persoanei vătămate,  dintr-un cimitir din municipiului Botoşani.

De asemenea, bărbatul a distrus mai mulţi piloni din care era confecţionat mormântul, iar pe suprafaţa acestuia a lăsat mai multe bilete având conţinut cu tentă sexuală la adresa persoanei vătămate.

La data de 27.11.2019, poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară emis de către Judecătoria Botoşani, la locuinţa bărbatului de 42 de ani.

Cu ocazia percheziţiei, la locaţia vizată au fost identificate mai multe bunuri şi înscrisuri care interesează cauza, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, hărţuire şi profanare de morminte sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să se propună o soluţie procedurală.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad