Connect with us

Politica

SCANDAL între PNL și PSD cu câteva ore înaintea alegerilor prezidențiale. Liberalii l-au reclamat pe deputatul Lupașcu la BEJ

Published

on

În această dimineață, PNL Botoșani a formulat o plângere la Biroul Electoral Județean Botoșani prin care a semnalat faptul că se continuă propaganda electorala și după încheierea acesteia de către Costel Lupașcu, în calitate de deputat a Partidului Social Democrat.

În reclamația depusă la BEJ, liberalii acuză că deputatul PSD a încălcat dispoziţiile art. 35 alin.(1) din Legea nr. 370/2004, săvârşind contravenţiile prevăzute de art. 55 lit. t) din Legea nr.370/2004. Astfel, am constatat faptul că în data de 23.11.2019, ora 07:37, pe pagina de facebook, a fost continuată campania electorală pentru candidatul Partidului Social Democrat, VIORICA DĂNCILĂ .

“Prin această postare, aşa cum reiese în mod evident se adresează, în mod expres îndemnul de a vota candidatul Partidului Social Democrat VIORICA DĂNCILĂ, după încheierea campaniei electorale.

Acest lucru a fost făcut contrar prevederilor art. 35 alin.(1) din Legea nr.370/2004, potrivit cărora ,Campania electorală începe cu 30 de zile înainte de data alegerilor şi se încheie în dimineaţa zilei de sâmbătă, de dinaintea datei alegerilor, la ora 7,00. Inclusiv mesajele postate pe reţeaua de socializare prin conţinutul lor se circumscriu conceptului de propagandă electorală, aspect în raport de care dată fiind încheierea campaniei electorale, sunt întrunite elementele tipice ale ilicitului electoral”, se precizează în comunicatul PNL Botoșani.

Liberalii au solicitat sancționarea deputatului PSD Botoșani și înlăturarea din mediul online a postării făcute de Costel Lupașcu.

UPDATE. Costel Lupașcu: “PNL Botoșani intoxică botoșănenii cu minciuni și acuzații false”

COMUNICAT.  PSD Botoșani prezintă adevărul și situația reală privind plângerea depusă de PNL Botoșani la Biroul Electoral Județean privind împotriva deputatului PSD Costel Lupaşcu, pe care îl acuză de propagandă electorală după încheierea campaniei electorale.

Am publicat pe propria pagină de socializare un mesaj pentru susținerea candidatului PSD la alegerile prezidențiale pe 23 noiembrie la ora 06:50, ceea ce se poate observa și în imaginea postării, așadar înainte de ora 07:00 atunci când oficial se închide campania electorală.

Niciodată nu am făcut, nu fac și nu voi face nici o acțiune menită să încalce legislația electorală în vigoare.

PNL Botoșani în lipsă de proiecte pentru județul Botoșani după ce au preluat guvernarea aruncă cu noroi și depun plângeri fără niciun temei real.

Exemplul este preluat de la șeful lor de partid, actualul prim ministru Orban care i-a făcut plângere penală primului ministru și s-a dovedit că nu a avut niciun temei legal și care a amenințat înainte de a ajunge la putere cu cătușele pe toți membrii PSD.

Așa știu liberalii să facă politică. Realizări zero, banii privind investițiile aflate în desfășurare prin programele de dezvoltare locală, zero alocări, majorări de venituri zero, dezbatere reală în fața oamenilor cu principalul contracandidat, zero.

Păcat că niște incompetenți PNL ajung să gestioneze treburile țării.

Dacă nu se pricep la legislația electorală, la rețele de socializare, la respectarea legii și corectitudine să vină la mine să îi învăț.

Dornici de a fi pe prima pagină a ziarelor, cei de la PNL continuă o campanie mincinoasă. Din păcate, cei de la PNL nu înțeleg că cetățenii nu au încredere în ei!

Liberalii nu se gândesc niciodată la cetățeni și la binele României ci la propriul interes și la propriul buzunar, încercând să dezinformeze într-un mod mincinos. Astfel își dovedesc incompetența și ineficența caracteristică. În rest, cei de la PNL sunt capabili doar minciună, scandal și demagogie!

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad