Connect with us

Sport

M. Croitoru: “Dacă vor să meargă în play-off, trebuie să arătăm ca o echipă de play-off”

Published

on

FC Botoșani nu are obiectiv play-off-ul dar atât antrenorul Marius Croitoru cât și jucătorii vor să prindă locul șase la finalul sezonului regulat. Pentru a reuși, FC Botoșani trebuie să câștige meciul de la Mediaș.

Un meci dificil, împotriva unei echipe foarte bune. O echipă care își merită locul actual. Un antrenor foarte bun pe care eu îl respect și îl apreciez enorm. Va fi o luptă dificilă pentru acel ultim loc de play-off. Ei au declarat că obiectivul este de a prinde play-off-ul. Și noi suntem cu șanse reale să prindem play-off-ul  dar nu ăsta este obiectivul nostru în acest an. În cazul în care vom reuși să câștigăm, vom fi acolo și vom face tot ce ne stă în putință”, a spus Marius Croitoru care nu se așteaptă ca medieșenii să joace ofensiv:

„Nu cred. Au simțit forța noastră și știu exact ceea ce jucăm noi. Nu cred că vor încerca să vină peste noi. Asta este părerea mea. Vom vedea la fața locului”.

Marius Croitoru speră ca FC Botoșani să rămâne în lupta pentru play-off și în februarie, după pauza competițională. Pentru asta, roș-alb-albaștrii trebuie să obțină minim un punct în meciul de mâine.

Urmează o serie foarte grea. Îmi doresc să păstrăm șanse reale pentru play-off. Cel mai important este meciul de duminică. Ne dorim ca distanța dintre noi și play-off să nu se mărească. Nu este obiectivul impus de club dar băieții își doresc foarte mult lucrul acesta. Dacă vor să meargă în play-off, trebuie să arătăm ca o echipă de play-off. Anul acesta încerăm să construim o echipă. Din păcate, suntem nevoiți să și vindem. E greu să ții o echipădoi-trei ani la Botoșani dar vom încerca să ținem cât mai mulți din acești jucători iar de la anul să avem și noi un obiectiv real, acela de a merge în play-off”, a mai afirmat Croitoru.

Partida dintre Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani se va juca mâine, începând cu ora 16.30.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad