Connect with us

Sport

Gaz Metan-FC Botoșani. Edi Iordănescu: “Aș sacrifica spectacolul în detrimentul rezultatului”

Published

on

Partida dintre Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani nu se anunță a fi una spectaculoasă. Tehnicianul gazdelor a recunoscut că nu va miza pe atac ci preferă să nu primească gol, fiind mulțumit și cu un rezultate de egalitate.

Gaz Metan Mediaș este pe locul șase în clasament, la o diferență de patru puncte față de FC Botoșani, echipă aflată pe locul șapte.

“Suntem în fața unui joc dificil, cel mai dificil joc de acasă până în acest moment. Nu sunt vorbe exagerate, am multe argumente în sensul ăsta. Venim după trei jocuri fără înfrângere și ar fi important să mai aducem trei puncte în clasament. Trebuie să fim concentrați pentru că întâlnim un adversar cu forță ofensivă deosebită, un adversar care este pe locul doi în clasamentul jocurilor din deplasare. O echipă care are mijloacele necesare să marcheze și a marcat multe goluri pe acțiuni poziționale iar asta înseamnă calitate. A marcat și pe faze fixe. O echipă cu forță ofensivă. De la mijloc în sus, toți jucătorii pot rezolva lucruri individual. Mă gândesc la Rodriguez, Ongenda, Ofosu, Ashkovski, Roman, Keita. Sunt șase-șapte jucători care în orice moment pot face diferența, pot dezechilibra. O echipă care arată foarte bine și pe statistici. Sunt lucruri care trebuie să ne pună în gardă. E un joc la care avem nevoie de aportul publicului mai mult ca niciodată. Cu o victorie, ne-am liniști un pic. În momentul ăsta, aș sacrifica orice joc estetic și spectacolul în detrimentul rezultatului. Rezultatul contează”, a spus Edi Iordănescu.

“Botoșaniul este echipa care în ultimii doi-trei ani a fost la limită și nu a reușit să prindă play-off-ul. Își dorește, are un deficit de puncte față de noi. Presiunea va fi destul de mare de ambele părți. Este important să plecăm de la o siguranță în joc și cu siguranță vom avea momentele noastre pentru a marca. Riscurile trebuie să fie controlate de noi”, a adăugat antrenorul formației Gaz Metan Mediaș.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad