Connect with us

Politica

USR Botoşani nu votează PSD în turul 2 al alegerilor prezidențiale!

Published

on

Membrii USR Botoşani vor participa la vot și îndemnăm pe toţi botoşanenii să facă la fel, deoarece prin vot putem arăta că ne pasă cu adevărat de viitorul judeţului nostru.

Vom arăta botoşănenilor că USR pune interesele comunităţii înaintea intereselor de partid. Vom vota Klaus Iohannis la preşedinţia României si vom face tot posibilul să schimbăm culoarea roşie care caraterizează judeţul nostru.
Votul pentru Klaus Iohannis nu înseamnă un vot pentru PNL, nu înseamnă o alianţă cu PNL, este votul unei opoziţii unite împotriva răului PSD care de 30 de ani ţine acest judeţ în sărăcie, votul este pentru schimbare şi în judeţul Botoşani.
PSD, din 1990 încoace, sub multiplele sale forme politice, nu a făcut altceva decât să frâneze modernizarea şi dezvoltarea judeţului Botoşani. USR nu poate vota un partid nociv sau reprezentantul acestuia pentru președinția României. Rămânem consecvenți poziției cunoscute, luptăm ca Botoşaniul şi România să fie administrate transparent, de oameni competenți, care înțeleg să respecte legea și interesele societății. Alături de noi, în USR, sunt oameni care își lasă deoparte carierele personale, își sacrifică din timpul dedicat familiei, din convingere că singura șansă de a face schimbare este implicarea fiecăruia dintre noi.
Vă mulțumim încă o dată tuturor pentru încrederea acordată, vom învăța să fim mai buni, cu ajutorul vostru și ne vedem la vot pentru o Românie europeană!

Andrei Drancă, preşedinte Filiala USR Botoşani

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad