Connect with us

Administratie

Pregătiți pentru turul doi al alegerilor: “Mă aştept ca şi în turul 2 să fie o organizare bună”

Published

on

Prefectul Dan Şlincu, alături de membrii Comisiei Tehnice Judeţene pentru coordonarea activităţii de organizare a alegerilor pentru preşedintele României din 2019, a participat azi la o videoconferinţă convocată de ministrul Afacerilor Interne (MAI), Marcel Vela, pe tema pregătirilor pentru organizarea celui de-al doilea tur de scrutin din 24 noiembrie.

Ministrul Marcel Vela a ţinut să mulţumească şi să felicite reprezentanţii guvernului în teritoriu şi toate structurile implicate, pentru organizarea cu succes a primului tur de scrutin.

Numărul incidentelor electorale înregistrate în ziua de 10 noiembrie a scăzut.  Mă bazez pe dumneavoastră şi mă aştept ca şi în turul 2 să fie o organizare bună”, a precizat ministrul de Interne.

În ce priveşte judeţul Botoşani, prefectul Dan Şlincu a transmis şefului MAI că toate pregătirile pentru scrutinul de duminică sunt în grafic, fără probleme.

Materialele necesare votului din 24 noiembrie sunt depozitate la Instituţia Prefectului – Judeţul Botoşani sub sigiliu şi paza jandarmilor, urmând ca acestea să fie distribuite primarilor în cursul zilei de sâmbătă. Edilii vor preda materialele preşedinţilor secţiilor de votare, astfel că până sâmbătă seară, toate secţiile să fie pregătite pentru procesul electoral de duminică.

La nivelul judeţului se va respecta aceeaşi procedură de lucru la predarea echipamentelor tehnice, buletinelor de vot şi proceselor verbale. Preşedinţii, însoţiţi de locţiitori şi operatorii de tablete, vor ajunge la Instituţia Prefectului în baza unui bon de ordine, pe care îl vor primi la sala de aşteptare, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad