Connect with us

Sport

11 medalii cucerite de Real Taekwondo Team Cupa României

Published

on

La sfârșitul săptâmânii trecute Federatia Romana de Taekwondo W.T. impreuna cu Clubul Sportiv Razesii au organizat in incinta  Salii Polivalente din Municipiul Iasi cea de a XX A editie a „Cupei Romaniei” la Taekwondo W.T.

La aceasta  competitie au luat startul peste 500 de sportivi din Romania, Ucraina si Moldova. Fiind o competitie foarte importanta lupta pentru o medalie a fost foarte apriga, unde fiecare delegatie a venit cu sportivi foarte bine pregatiti, lucru ce a dus competitia la un nivel foarte ridicat.

Clubul Sportiv Real Taekwondo Team a reusit sa participe si in acest an la acest eveniment datorita proiectului de finantare nerambursabila cu Primaria si Consiliul Local Botosani. Sportivii legitimati la C.S.  Real Taekwondo Team au reusit sa obtina 11 medalii, din care 2 medalii de aur, 3 medalii de argint si 6 medalii de bronz.

Medaliile de aur au fost obtinute de sportivii PASNICIUC ANTONIA-ELENA si MARIN RAZVAN.

Medaliatii cu argint sunt BURLACU RARES , NISTOROAIA ALEXANDRU si DANILA ARYAN, iar medaliile de au fost castigate  de PASNICIUC FILIP-NICOLAE, BURLACU RARES, GRADINARU ADINA, LESESCU PAULA(2 medalii) si ANDRIES TEODOR.

“Felicit toti sportivii din cadrul clubului pentru rezultatele obtinute dar si pe cei care nu au reusit sa urce pe podium. Multumesc parintilor  pentru implicare si sustinere dar si  Primariei si Consiliului Local Botosani pentru sustinere in cadrul  proiectului de finantare nerambursabila “ TAEKWONDO WTF UN SPORT AL SĂNĂTĂȚII ȘI AL EDUCAȚIEI“, a precizat Nicolae Pașniciuc, președintele clubului botoșănean.

dav

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad