Connect with us

Sport

Valeriu Iftime vrea să-l împrumute pe Moruțan de la FC SB

Published

on

Olimpiu Moruțan ar putea reveni la FC Botoșani sub formă de împrumut. Valeriu Iftime a discutat cu Gigi Becali și i-a propus să-l împrumute pe Moruțan la FC Botoșani pentru un sezon.

Olimpiu Moruțan nu a reușit să se impună la FC SB, joacă foarte puțin iar evoluțiile lui de la naționala de tineret a României au fost sub așteptări. Văzând că nu joacă la FC SB, Valeriu Iftime i-a propus lui Gigi Becali să-l împrumute pe Moruțan la FC Botoșani pentru un an și este sigur că va ajunge la un nivel foarte bun.

Moruţan nu are nicio şansă să devină fotbalist, aşa cum vrem noi, dacă nu joacă, chiar dacă are talent. Nici în meciul cu Irlanda nu a fost bun, adică nu a fost ce am vrut noi, număr 10, care să explodeze. La FCSB e greu să joci, trebuie să faci echipa pentru el, adică echipa să aducă mingi, să creeze un sistem de joc în care pasa decisivă să vină de la el. Eu m-am gândit la un moment dat, am vorbit cu domnul Becali să mi-l dea înapoi pe Moruţan şi într-un an garantez, îi dau ce vrea, că îl fac fotbalist”, a explicat Iftime la Digi Sport Matinal.

FC Botoșani a încasat până acum 1,4 milioane de euro de la FC SB pentru Moruțan și mai are 10% dintr-un viitor transfer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad