Connect with us

Sport

Iftime nu-l dă pe Chindriș la FC SB: “E ca la mănăstire, e stareţul şi apoi sunt călugării în ascultare”

Published

on

Fundașul central Andrei Chindriș nu este de vânzare. Asta susține Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, care consideră că jucătorul în vârstă de 20 de ani încă nu este pregătit să facă pasul către o altă echipă.

Chiar dacă a încasat până acum aproximativ 2,5 milioane de euro de la FC SB, Valeriu Iftime nu pare interesat să mai facă afaceri cu Becali. El a fost deranjat că înaintea meciului direct dintre FC Botoșani și FC SB, Gigi Becali nu a fost de acord ca Mihai Roman să joace. Valeriu Iftime speră ca anul viitor să primească o ofertă tentată din străinătate pentru Andrei Chindriș.

“Pe Chindriş nu-l dau. Pot să-l dau, depinde, dar nu acum. (…) Cred că a avut nişte bani şi a încercat să facă din FCSB o echipă care nu este o echipă de fotbal european, ci o echipă românească şi este foarte puţin pentru pretenţiile care sunt acolo. Şi cred că mai poate să crească, dar dacă nu se implică foarte tare, deşi aici e un capitol închis. E greu să faci fotbal european cu Gigi Becali antrenor. Punct. Adică totul să treacă pe la el. E ca la mănăstire, e stareţul şi apoi sunt călugării în ascultare. Eu cu Becali m-am văzut o singură dată faţă-n faţă, la aeroport. În rest, doar la telefon”, a explicat Valeriu Iftime la Digi Sport Matinal.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad