Connect with us

Politica

Parlamentar botoșănean curtat de PNL și PSD: “Am primit oferte foarte avantajoase”

Published

on

Deputatul Mihaela Huncă a primit oferte pentru a se înscrie în PNL sau în PSD. Ea a precizat că aceste oferte au venit înainte de votarea moțiunii pentru căderea guvernului Dăncilă și apoi înainte de votarea guvernului Orban.

Parlamentarul botoșănean spune că va rămâne în Partidul Pro România și că nu intenționează să accepte vreo ofertă de la o altă formațiune politică. Ea va fi în continuare coordonatorul Filialei Județene a  Partidului Pro România și susține că a început pregătirea alegerilor locale din iunie 2020 când vrea un rezultat de peste zece procente la nivel județean.

“După turul doi nu am primit oferte. Eu am primit oferte foarte avantajoase înainte de a vota moțiunea și înainte de a se vota guvernul. Am primit atât de la PSD cât și de la PNL. Chiar am venit cu toate forțele în acest proiect politic în care cred în continuare, indiferent ce s-ar întâmpla. Sunt foarte mulțumită pentru că am crescut. Aceste alegeri ne-au oferit posibilitatea să ne întărim anumite organizații, să vină oameni către noi. Noi suntem și rămânem în opoziție”, a spus Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad