Connect with us

Politica

Dumitru Balan, Dreapta Liberală: “Avem libertatea de a face alianțe cu alte partide”

Published

on

Proiectul politic demarat de omul de afaceri Viorel Cataramă va continua chiar dacă acesta a obținut un rezultat cu mult sub așteptări în primul tur al alegerilor prezidențiale.

În week-end-ul trecut șefii organizațiilor Dreapta Liberală din toată țara s-au întâlnit la București unde au stabilit ce vor face în perioada următoare. Omul de afaceri Dumitru Balan, prim-vicepreședinte Dreapta Liberală, a precizat că fiecare organizație județeană are posibilitatea de a face alianțe pe plan local astfel încât să obțină cât mai multe mandate de primari și consilieri.

“Am stabilit să mergem înainte. Fiecare organizație județeană are libertatea de a face alianțe cu alte partide, la alegerile locale de anul viitor.  Am constatat că este nevoie de o politică de dreapta pentru că nu se poate merge doar cu stânga, cu ajutoare. Trebuie să fie cineva care măcar să-i atenționeze. Deja am fost căutat de alte partide pentru a discuta despre eventuale alianțe. Urmează să analizăm și să vedem cum vom proceda pe plan local”, a precizat Dumitru Balan, prim-vicepreședinte Dreapta Liberală.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad