Connect with us

Evenimente

De astăzi au început controalele. Sunt vizați…

Published

on

Reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române au anunțat că începând de astăzi au demarat o acțiune care se va încheia după sărbătorile de iarnă.

Polițiștii vor face zilnic controale în piețe, tîrguri și magazine pentru depistarea comercianților care vând ilegal obiecte pirotehnice. Deși sunt interzise prin lege, în fiecare an, se găsesc la vânzare și sunt utilizate inclusiv de minori. Aproape în fiecare iarnă mai mulți botoșăneni ajung la spital din cauza acestor obiecte pirotehnice.

“De astăzi încep controalele. Urmează o perioadă de foc pentru toți comercianții de articole pirotehnice. Sunt vizate târgurile, zona piețelor și chiar cei care comercializează ambulant, cu sau fără autorizare. Clasicele petarde care se aud prin spatele blocului, încadrate în categoria P1, sunt destinate doar pentru cazuri deosebite, persoane aflate în pericol, pentru a îndepărta animale agresive, de către fermieri sau alte categorii profesionale ce utilizează aceste petarde în scop tehnic…NU PENTRU DIVERSMENT”, este mesajul transmis de Poliția Română.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad