Connect with us
banner ad

Administratie

AquaPark Cornișa a fost promovat la Târgul de Turism al României

Published

on

Interes major pentru standul Botoșanilor la ediția din acest an a Târgului de Turism al României, organizat între 14 și 17 noiembrie la Romexpo.

Mai mult de 2500 de persoane au trecut pe la stand, fiind interesate de posibilitatea de a vizita municipiul și județul nostru. Un punct de atracție deosebit pentru toată lumea a fost oferta referitoare la AquaPark Cornișa, vedeta incontestabilă a standului.

Un număr de 20 de agenții de turism din toată țara și-au manifestat intenția de a include destinația Botoșani în ofertele lor viitoare. Perspectiva organizării unor sejururi la Botoșani a stârnit și interesul unor operatori străini, inclusiv din exotica și îndepărtata Japonie.

Buna organizare a standului botoșănean a fost remarcată și de mass-media națională, care a prezentat materiale filmate sau audio, reportaje și interviuri despre oferta noastră turistică (TVR, Prima TV, Pro TV, Radio România Actualități, site-uri și publicații de profil).

Prezența reușită la ediția 2019 a Târgului de Turism al României asigură definirea Botoșanilor ca destinație turistică nouă în ceea ce privește turismul de divertisment, prin AquaPark Cornișa, sporind astfel interesul și pentru componentele tradiționale: turismul cultural și istoric, turismul religios, cel gastronomic sau cel bazat pe punerea în valoare a specificului tradițiilor botoșănene.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )